Succesvol EK Twirlen in Kroatie voor Accelerando

24 april 2017 door Hennie van der Zouw
Succesvol EK Twirlen in Kroatie voor Accelerando

ZWIJNDRECHT - De leden van Twirlteam Accelerando, kunnen terug kijken op een succesvol Europees Kampioenschap twirlen in Kroatië. Zo behaalde het nog jonge duo Kelly Franken en Tessa Veenstra een uitermate knappe 6e plaats in de categorie Duo Twirl juvenile. Een hele goede prestatie van deze jonge meiden. Ook het talent  van Senna Baan werd beloond. In een heel sterk deelnemersveld behaalde Senna een zeer verdienstelijke 14e plaats op het onderdeel  II baton Juvenile.

De meiden Amber van Gelder, Bonita de Ruiter, Desiree de Ruiter, Emma Heppenhuis en Romy Kruyt mogen zich zelfs Europees Kampioen noemen.  Zij deden mee met Pomteam van Vitality uit Alkmaar, waarvoor zij gevraagd waren. Alle meiden hebben zich met hun onderdelen geplaatst tijdens de Nederlandse Kampioenschappen en vervolgens nog extra hard getraind om zo goed mogelijk voor de dag te komen op het EK.

De uitstekende prestaties zijn voor twirlteam Accelerando wederom een bevestiging dat zij op de goede weg zijn. Voor de vierde maal deden leden mee aan een EK of WK.  In Kroatië deden zestien landen mee aan het EK. De twirlsport is nog steeds groeiende en ontwikkeld zich nog steeds.
Inmiddels is het nieuwe seizoen van start gegaan en hebben de twirlers deelgenomen aan de wedstrijd in Oude Tonge.

Daar werden de eerste plaatsingen voor de voorrondes van de Nederlandse Kampioenschappen binnengesleept. Ook dit jaar hoopt twirlteam Accelerando weer goed vertegenwoordigd te zijn op de Nederlandse Kampioenschappen. Deze worden gehouden in december te Almere waar er plaatsen voor het WK in Noorwegen verdiend kunnen worden.

Wil je kennis maken met de Twirlsport? Kom dan gerust langs bij onze open trainingen op de woensdagavond van 17:00 - 18:00 uur aan de Lindtsebenedendijk 149 te Zwijndrecht. Voor meer informatie kijk dan eens op onze website: www.accelerandozwijndrecht.nl

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.