Estee Kraaijeveld Internationaal

01 mei 2017 door Hennie van der Zouw
Estee Kraaijeveld Internationaal

ZWIJNDRECHT / DORDRECHT - O&O-turnster Estée Kraaijveld heeft met nog zes andere turnsters namens Nederland deelgenomen aan de in Toronto (Canada) gehouden Salutcup, een groot internationaal ritmisch gymnastiek toernooi.

Estée  had met haar medeturnsters Femke de Visser (DVO-Dordrecht), Denise Verheij, Esmeralda de Rie, Lente Verloop (alle drie OKK-Dordrecht), Annemees Hooijmeijer (GV. Barendrecht) en Minous Bouwman (RKSV Wilskracht – Alphen aan de Rijn) een wisselend optreden.

Met de hoepelcompositie kwamen de turnsters tot een fraaie uitvoering. Deze werd beloond met 12,250 punten. De tweede oefening met 3 ballen en twee touwen ging helaas niet zoals gewenst.  Door onderlinge foutjes werden niet alle wissels gevangen. De jury beoordeelde het optreden met 10,100 punten.

Na de deelname aan het Jeugd-EK van twee jaar geleden wilde de landelijke technische commissie ritmische gymnastiek van de KNGU de opgedane ervaring niet verloren laten gaan. Helaas kon de LTC-RG haar stimulans niet financieel ondersteunen. Voor dit traject konden geen gelden worden vrijgemaakt. De ploeg is volledig selfsupporting en wordt getraind Marcela en Anja Alegre.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.