Mooie start nieuw seizoen Twirlteam Accelerando

01 mei 2017 door Hennie van der Zouw
Mooie start nieuw seizoen Twirlteam Accelerando

ZWIJNDRECHT - Net terug van de Europese Kampioenschappen twirlen en nu al weer van start gegaan met het nieuwe twirlseizoen. Twirlteam Accelerando heeft afgelopen zaterdag deelgenomen, aan de wedstrijden in Schiedam. Voor het eerst dit seizoen ging twirlteam Accelerando met alle onderdelen weer gezamenlijk naar een wedstrijd. Vele meiden en groepen zijn gestart met een nieuw onderdeel of nieuwe shows en proberen zich ook dit jaar weer te plaatsen, voor de Nederlandse Kampioenschappen. Twee teams is dit afgelopen zaterdag al gelukt, het largeteam B en twirlteam D, hebben ondertussen hun plaatsing nu al binnen.

Er werden maar liefst 6 promoties behaald, waarvan er vier meiden gelijk door zijn geschoven naar een hogere klasse. Dit zijn Kelly Franken en Manon Pap met het onderdeel II baton, Tessa Veenstra met haar Super X-strut en Anouk van der Waal is gepromoveerd met haar I baton naar de intermediate klasse. Zowel Romy Kruyt als Amber van Gelder hebben hun eerste promotie behaald, pas als zij nogmaals een promotie hebben zullen zij deze aanvaarden om naar een hogere klasse te promoveren.

Twirlteam Accelerando is dit seizoen goed van start gegaan en hebben ook met hun solisten al een aantal plaatsingen binnen voor het NK. Op 24 juni aanstaande organiseren zij hun eigen wedstrijd. Deze wordt gehouden in de Develhal te Zwijndrecht. Ben je nieuwsgierig wat twirlen is, kom dan even kijken naar de twirlsport, wellicht is dit ook iets voor jou. Bij twirlteam Accelerando zijn nieuwe leden vanaf 3 jaar welkom. Wil je komen kijken bij een training dan kan dit elke woensdag van 17:00 - 18:00 uur in ons clubgebouw aan de Lindtsebenedendijk 149. Meer informatie zie www.accelerandozwijndrecht.nl

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.