Studenten van de Hogeschool Rotterdam organiseren modeshow in partycentrum Spektakel

08 mei 2017 door Hennie van der Zouw

ZWIJNDRECHT - Op zaterdag 17 juni 2017 vindt er een evenement plaats in partycentrum Spektakel Zwijndrecht. Het evenement heet Best Chique X Ladies Day en staat in het teken van Gambia. Vijf studenten van de Hogeschool Rotterdam organiseren dit evenement om meer aandacht te krijgen voor het scholenplan in Gambia en de stichting van Tineke Ruijter. Tineke Ruijter opende in september 2016 een tweedehands winkel genaamd Best Chique. De winkel bevindt zich op Maasplein 65 in Zwijndrecht. De opbrengsten van de winkel gaan naar scholen in Gambia. Dit scholenplan zorgt ervoor dat meisjes in Gambia naar school kunnen en kunnen bouwen aan een toekomst.

Informatie over het evenement
Het evenement begint om 12:00 uur en eindigt om 17:00 uur. Het is mogelijk om de gehele dag naar binnen te lopen om een kijkje te nemen. Het evenement bestaat uit een modeshow met de kleding uit de winkel Best Chique, een loterij, een djembéband voor de Afrikaanse sfeer, hapjes en drankjes en een speech van mevrouw Ruijter. Op het evenement is het ook mogelijk om haar en nagels te laten doen en het is mogelijk om de kleding uit de winkel Best Chique te kopen. Ook voor de kinderen zal er wat te doen zijn, voor hun zal er een creatieve workshop aanwezig zijn. Na afloop is er de mogelijkheid om een presentje op te halen in de winkel zelf.

Om geld op te halen voor dit evenement wordt er een entreeprijs gevraagd en is het mogelijk om te doneren. Daarnaast wordt voor alle activiteiten op het evenement een kleine bijdrage gevraagd om het scholenplan in Gambia zoveel mogelijk te steunen.

Alle informatie over het evenement staat op de Facebookpagina van Q&A events en op de Facebookevenementen pagina Best Chique X Ladies Day.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.