NK-Tickets voor O&O

08 mei 2017 door Hennie van der Zouw
NK-Tickets voor O&O

ZWIJNDRECHT - Op een tweetal fronten heeft de Zwijndrechtse Gymnastiekvereniging O &O de nodige startbewijzen voor het Nederlands kampioenschap individueel toestelturnen weten te bemachtigen.

De jongens/herenselectie hadden het strijdtoneel in Hoofddorp.
De volgende jongens en heren wisten door te dringen tot de nationale eindstrijd:
Omar F’touh (1ste div. – instap – allround, vloer, rek), Jayden Paton (1ste div. – instap – allround, vloer), Jordy Hagestein (2de div. – senior – allround,  ringen, brug), Rens Hoofs (2de div. – senior -  vloer, ringen), Ruben Reedijk ( 2de div. – jun.I – allround, vloer, brug), Koen Kappetijn (2de div. – jun.I – ringen, rek), Jarien Fokkens (erediv. – jeugd – brug, rek), Jordi Hagenaar (erediv. – jeugd – allround, voltige, ringen, brug, rek), Joëwi Edhie Hoessein (3de div. – instap – allround, ringen),  Daan Eshuis (3de div. – pupil – Sprong), Jelle van der Zouwen (3de div. – jeugd – allround, vloer, voltige, sprong, brug), Gijs Zijderveld (3de div. – jun.I – (allround, vloer, brug), Leon van der Wel (3de div. – jun.II – allround, voltige, ringen), Jelle van de Lans (3de div. – jun.II – sprong, brug, rek)

In Hoofddorp werd ook voor een aantal categorieën de 2de kwalificatiewedstrijd geturnd. Voor de halve finale wisten zich te plaatsen Soulaiman Tajjiou (2de div. – pupil), Gijs Franken, Mitchel de Haas (beiden tal.div. – pupil), Kenji Paizs (tal.div. – instap).

De meisjes/damesselectie bonden de strijd aan in Rotterdam.
Ook hier de nodige finaleplaatsen voor het Nederlands kampioenschap: Faye Boorsma (1ste div. senior – allround, balk), Liz Gelderblom (1ste div. – junior – allround, balk), Esmé van Geldorp  (1ste div. –  junior – allround, brug, vloer), Deiree Storm (1ste div. – junior – allround, sprong), Ilse Stanhardt (2de div. – allround,  sprong), Milou van Schijndel (2de div. – jeugd – allround, sprong, brug, vloer).

De seniordames van de 4de divisie hadden in Amsterdam hun laatste treffen van regio Zuid-Holland-Zuid. Suzanne Kunsel pakte met 44,850 punten het zilver op de voet gevolgd door haar clubgenote Lisa Schouten die met 44,725 punten het brons liet omhangen. Karin Hoekstra werd hierbij zesde en Ilse Vissr achtste.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.