Zilver en Brons op NK individueel toestelturnen

15 mei 2017 door Hennie van der Zouw
Zilver en Brons op NK individueel toestelturnen

ZWIJNDRECHT - Bij het in Almelo gehouden Nederlands kampioenschap individueel toestelturnen voor meisjes en dames hebben de O&O-turnsters Milou van Schijndel en Ilse Standhardt zich in de prijzen geturnd.

Beiden turnsters hadden zich zowel voor het allround-NK als voor de toestelfinales geplaatst.
In de toesteleindstrijd van de jeugd-4 was Milou het succesvolst. Op sprong lag zij met 12,134 punten beslag op het zilver. Tot een gelijk resultaat kwam op het onderdeel brug. Hier kwam zij tot een score van 14,333. Op vloer werd Milou met 13,933 zesde.

Ilse Standhardt had haar NK in de pupil-1-N3-categorie. Op sprong eiste zij met 13,383 punten het brons voor zich op.

Allround hebben beide turnsters , evenals Anouk Tieman (pupil-2-N3) een goede wedstrijd geturnd maar wisten daarbij niet door te dringen tot het erepodium.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.