Winst voor het vlaggenschip van korfbalvereniging Albatros

15 mei 2017 door Hennie van der Zouw
Winst voor het vlaggenschip van korfbalvereniging Albatros

ZWIJNDRECHT - Het vlaggenschip van de Zwijndrechtse korfbalvereniging CKV Albatros heeft zich afgelopen zaterdag, na het verlies van vorige week, herpakt en pakte de winst tegen WION. De reserves wisten helaas geen punten te pakken.

Het vlaggenschap begon een half uur later vanwege de heftige regen waardoor het veld blank stond. Nadat het meeste water was weggezakt kon er worden begonnen aan de wedstrijd. In de eerste helft pakte Albatros een kleine voorsprong, 10-8. In de tweede helft werd deze voorsprong met goed spel uitgebreid naar een ruime 25-15 overwinning.

De reserves konden het helaas net niet bolwerken tegen PKC en verloren met 13-15. De reserves waren overigens niet de enige die van PKC verloren afgelopen zaterdag. E1 verloor twee belangrijke punten in de titelstrijd van PKC E2 en ook C1 liet PKC er met de belangrijke punten vandoor gaan. A1 nam een prettige voorsprong tegen PKC A2, maar zag deze vlak voor rust teniet gedaan worden, 9-9. In de tweede helft kwam de ploeg er niet aan te pas en met de 17-23 nederlaag werd afscheid genomen van de Overgangsklasse. Ook Albatros 4 speelde tegen PKC afgelopen zaterdag en was net niet scherp genoeg, 19-17. Toch was er één team dat nog wel een punt wist te pakken tegen PKC. Albatros 5 keek in de tweede helft tegen een grote achterstand aan, maar wist zich te herpakken en kwam in het laatste deel volledig terug in de wedstrijd en wist uiteindelijk op gelijke hoogte te komen, 14-14.

Het 3e was niet scherp genoeg in de uitwedstrijd bij Vitesse 2 en kwam de opgelopen achterstand niet mee te boven. In de tweede helft maakte de regen het voor beide teams bijna onmogelijk om nog zuiver te schieten 16-12.

D1 won de uitwedstrijd bij KVS en blijft hierdoor op koers voor het kampioensschap, 7-12. Ook D2, D4, E8 en F6 deden goede zaken in de strijd om het kampioensschap. D2 won met 5-11 van DeetosSnel, D4 met 2-1 van Ventura Sport, E8 versloeg GKV met 2-10 en F6 boekte een monsterzege op DeetosSnel, 0-24!

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.