Worldcup-Zilver voor Bart Deurloo

15 mei 2017 door Hennie van der Zouw
Worldcup-Zilver voor Bart Deurloo

ZWIJNDRECHT - Bij de in Koper – Slovenië gehouden worldcup heeft O&O-turner Bart Deurloo in de toestelfinale rek beslag weten leggen op het zilver. Met 14,400 punten eindigde hij gelijk met de Kroaat Tin Srbic. Doordat de Kroaat 0,1 punt hogere E-score had was het goud voor hem en het zilver voor Bart.

Bart had zich ook geplaats voor de toestelfinale voltige. Hierbij kwam hij minder tot zijn recht. Met 11,500 punten moest hij genoegen nemen met een achtste plaats.

Boudewijn de Vries was eveneens ingeschreven op de onderdelen rek en voltige. Ook hij drong door tot de eindstrijd op  voltige. Met een fraai geturnde oefening eindigde Boudewijn met 13,750 punten op de vijfde plaats. Zijn score van 12,100 punten op rek bij de voorafgaande kwalificatiewedstrijd was helaas niet voldoende voor deze toestelfinale

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.