Jeugdteam van Pelikaan viert kampioenschap

15 mei 2017 door Hennie van der Zouw
Jeugdteam van Pelikaan viert kampioenschap

ZWIJNDRECHT - Afgelopen donderdag was het dan zover, de kampioenswedstrijd van Pelikaan JO9-1. Onder luidde aanmoedigingen van de supporters kwamen de spelertjes het veld op, Uiteraard wat gespannen begonenn de mannen aan de wedstrijd tegen Drechtstreek JO9-1. 

Na een 0-1 achterstand schudde Pelikaan JO9-1 de spanningen van zich af en scoorde ze 3 geweldige doelpunten. met een 3-1 winst werd het kampioenschap binnen gehaald. Een mooie prestatie van dit talentvolle team.

We kunnen vermelden dat dit teams ook nog in de race zijn om de KNVB beker en voor de Voetbal Rijnmond Abel cup en Regio voetbal cup. Al met al nog een spannende tijd voor de spelers en staf. Maar voor deze prestatie feliciteren wij de staf John Maal en Mik van Vuuren en alle spelers en uiteraard de supporters bedankt voor de steun.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.