Inschrijving Verkerkloop 2016 geopend

03 februari 2016
Inschrijving Verkerkloop 2016 geopend

ZWIJNDRECHT - De inschrijving voor de 39ste editie Verkerkloop, die plaatsvindt op 11 mei 2016 in Zwijndrecht, is vanaf dinsdag 2 februari geopend. Individuele hardlopers kunnen zich inschrijven voor een 5 of 10 km route, bedrijventeams kunnen zich inschrijven voor de 5 km route. Traditiegetrouw zal het evenement op 11 mei aanvangen met het Scholenkampioenschap.

Route voor editie 2016
De route voor de Verkerkloop 2016 gaat als volgt: Molenvliet – Munnikensteeg – Klarinetsingel – Beethovenlaan – Laan van Nederhoven – fietspad langs Burgemeester Pijl Hogeweglaan – Develsingel – Molenvliet. De wegen die worden gebruikt tijdens de route zullen tijdens de Verkerkloop op 11 mei tussen 20.00 – 21.30 uur minder goed bereikbaar zijn. Omwonenden, bedrijven en andere betrokkenen worden hierover van tevoren schriftelijk bericht.

Goede doel
Sinds 1998 is de Rotaryclub Zwijndrecht Waal en Devel betrokken bij de Verkerkloop en wordt er door middel van sponsoring en bedrijventeams geld opgehaald voor het goede doel. Het goede doel voor de Verkerkloop 2016 zijn kinderen van gebruikers van de voedselbanken van Zwijndrecht en Hendrik-Ido-Ambacht. Voor gebruikers van de voedselbank is het lastig om rond te komen, laat staan een 'luxe' zoals een kadootje voor hun kinderen. De Verkerkloop editie 2016 gaat zich inzetten dat deze kinderen een leuk extraatje kunnen ontvangen.

Inschrijven
Inschrijven is mogelijk via www.verkerkloop.nl. Kosten voor individuele hardlopers bedraagt €7,50, de kosten voor een bedrijventeam zijn €200,- voor 5 lopers. Indien er meer dan twee bedrijventeams per organisatie worden aangemeld is een korting van toepassing.

Inschrijving sluit 8 mei of bij 3500 deelnemers
Vanwege de toenemende populariteit van de Verkerkloop heeft de organisatie besloten dat er tot en met 7 mei inschrijvingen kunnen worden aangenomen. Dit betekent dat er vanaf 8 mei én op de wedstrijddag inschrijven niet meer mogelijk is. Er is een limiet van 3500 deelnemers vastgesteld. Bij het bereiken van dit aantal vóór 8 mei zal de inschrijving ook worden gesloten.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.