Kippenvelmoment tijdens de Verkerkloop

13 mei 2016
Kippenvelmoment tijdens de Verkerkloop

ZWIJNDRECHT - Woensdag 11 mei was het zover: de Verkerkloop. De loop waar veel medewerkers van YesKinderopvang weken voor hadden getraind.

Meer dan 40 medewerkers liepen mee en dat viel op! Een grote paarse groep mengde zich tussen alle deelnemers. En ze konden rekenen op een hoop supporters langs de kant. Supporter en collega Nathalie vertelt: ‘Het was geweldig om te zien hoe mijn collega’s in hun paarse t-shirts met kikker na de start voorbij kwamen. Dit was echt een kippenvelmoment.’

Bij Yes! Kinderopvang is vitaliteit erg belangrijk. Dit geldt niet alleen voor de kinderen, maar ook voor de medewerkers. Want zit je lekker in je vel en voel je je fit, dan kun je je werk met plezier doen en blijven doen. Daarom zijn er bij Yes! in het kader van de vitaliteit, diverse initiatieven die veel collega’s omarmen. Zo heeft Yes! een vitaliteitscommissie, hebben de medewerkers meegedaan aan de workshop ‘So You Think You Can Eat’, krijgt iedere maand één van de medewerkers de titel ‘Vitale medewerker van de maand …’ en liep een grote groep medewerkers mee aan de Verkerkloop in Zwijndrecht.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.