Handbaljeugd viert ongeslagen kampioenschap

22 mei 2017 door Hennie van der Zouw
Handbaljeugd viert ongeslagen kampioenschap

ZWIJNDRECHT - De jongens D-jeugd van sv Conventus heeft afgelopen weekend met een overtuigende 13 – 22 overwinning het kampioenschap gewonnen. Het klinkende kampioenschap heeft het team binnengehaald zonder ook maar één wedstrijd te verliezen.

Het kampioenschap moest binnen worden gehaald op de slotdag van de competitie, op het veld van HVOS in Spijkenisse. Ondanks alle spanning liet het team van coach Chantal Buster zich niet gekmaken en won de wedstrijd met een indrukwekkende 13 – 22 zege. Daarmee behield het team de status van de ongeslagen nummer één, welke ze hebben behaald met sociaal spel, waarbij iedereen een kans krijgt.

Het kampioenschap werd na terugkomst in Zwijndrecht gevierd met een patatje en vervolgens een overwinningsplons in de Devel!

Naast de Jongens-D hebben ook de meiden-D het goed gedaan in de competitie: zij eindigden als tweede.

Foto-credit: Chantal Buster / sv Conventus

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.