Imara Kornelisse districtskampioene

22 mei 2017 door Hennie van der Zouw
Imara Kornelisse districtskampioene

ZWIJNDRECHT - Imara Kornelisse, lid van de Zwijndrechtse Gymnastiekvereniging O&O, is in Amsterdam districtskampioen Zuid-Holland individueel toestelturnen geworden.

Zij bond de strijd aan in de categorie pupil-1-D1. Imara veroverde het goud met een puntentotaal van 53,200. Zij bouwde dit resultaat op met 13,450 pnt. op brug, 13,250 op balk, 14,300 op vloer en 11,700 op sprong.

Amber Wehrmann Kriege werd in deze categorie met 51,625 pnt. achtste.
Bij de junioren-E kwam Suzanne Tol slechts 0,025 pnt. tekort voor het ereschavot. Zij eindigde op de vierde plaats met 44,075 pnt.

Raiza de Camps, Elise Biemond (beiden jeugd-1-D1) Lisa Schouten, Karin Hoekstra, Suzanne Kunsel (allen senior-D) hadden zich eveneens geplaatst voor de districtsfinale. Allen turnden een goed toernooi. Hun resultaat was achter niet voor een plaats op het ereschavot

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.