Pelikaan 6 wint de KNVB beker

22 mei 2017 door Hennie van der Zouw
Pelikaan 6 wint de KNVB beker

ZWIJNDRECHT - 20 mei was het dan zover, de beker finale voor het vrienden team van Pelikaan 6. Dit team bevat oud-selectie spelers met als begeleiders Kees Pruysen en Kees Hooimeijer  en is elke zaterdag nog steeds sportief fanatiek. Tevens bevat dit team ook al wat vaders die inmiddels hun zoons training geven.

De tegenstander was EBOH 4 en werd de wedstrijd gespeeld bij Achilles Veen. Onder grote belangstelling werd de wedstrijd bekeken en de aanmoedigingen hebben Pelikaan 6 geholpen de overwinning binnen te halen Uiteindelijk werd de uitslag 3-0 in het voordeel van de Peli’s. Een prachtige prestatie van dit team en werd de beker uiteraard met vreugde in ontvangst genomen. Wij feliciteren de staf en spelers, supporters met het winnen van de KNVB beker.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.