Opnieuw zilver voor Bart Deurloo

22 mei 2017 door Hennie van der Zouw
Opnieuw zilver voor Bart Deurloo

ZWIJNDRECHT - Een week nadat Bart Deurloo bij  de World Cup in Koper – Slovenië beslag wist te leggen op het rekzilver kwam hij tot een gelijk resultaat bij de World Cup in het Kroaatse Osijek.
Met een score van 14.333 werd Bart nipt tweede achter de Kroaat Tin Srbic die met een score van 14.367 het goud pakte. Het brons was er voor Robert Tvorogal uit Litouwen.

Boudewijn de Vries moest bij de kwalificatie op dit onderdeel een val incasseren en miste daardoor de finalestrijd. Op het onderdeel voltige deed Boudewijn het in de kwalificatie beter. Met een puntentotaal van 13,500 punten werd hij tiende en plaatste hij zich  als tweede reserve voor de eindstrijd. Bart had hierbij een minder nette oefening en bleef steken op 13,000 punten.

Frank Rijken kwam na een  lange blessuretijd voor het eerst weer in actie.  Hij bond in de kwalificatie de strijd aan op het onderdeel brug. Zijn puntentotaal van 12,100 was niet voldoende voor een finaleplaats.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.