Recordopkomst Pelikaan Bedrijvenvoetbal Toernooi!

22 mei 2017 door Hennie van der Zouw
Recordopkomst Pelikaan Bedrijvenvoetbal Toernooi!

ZWIJNDRECHT - Op 19 mei werd het traditionele Bedrijvenvoetbal Toernooi gespeeld op de velden van z.v.v. Pelikaan. De veertiende editie van het toernooi, georganiseerd door de Businessclub Vrienden van Pelikaan, werd gewonnen door de gelegenheidsformatie van Marine Olie.

De organisatie had, tijdens de misschien wel beste editie ooit, alles uit de kast gehaald om de aanwezige bedrijventeams een mooie avond te bezorgen: een strak speelschema zorgde voor sportief plezier, de inbegrepen barbecue en speciaal verlate vergunning zorgden ervoor dat het na afloop van het toernooi nog erg lang gezellig bleef.

Uiteindelijk waren het de mannen van Marine Olie die de felbegeerde Joop den Haring Trofee in ontvangst mochten nemen. Zij versloegen het debuterende team van Broekman Logistics met 3-0 in de finale. De beker, genoemd naar de bekende, veel te jong overleden clubman, werd uitgereikt door diens zoon Edwin den Haring van Drukkerij Obreen en organisator Walter Hoogerwerf, tevens voorzitter van de Businessclub.

“Fantastisch om te zien hoe een relatief klein team van enthousiaste vrijwilligers dit voor elkaar weet te krijgen, dank aan iedereen die dit mogelijk heeft gemaakt,” aldus een trotse Den Haring. Maar liefst twintig teams namen deel aan het toernooi, een record. “Het feit dat er al zoveel verschillende bedrijfsnamen op de beker staan, tekent het karakter van dit bijzondere toernooi,” zei Hoogerwerf. “Mensen komen voor een leuk en gezellig potje, maar meestal niet om koste wat het kost te winnen. Het gaat toch vooral om het, in een sportieve omgeving, ontmoeten van leuke mensen en het biertje achteraf.” Die opzet bleek geslaagd, want de lichten bij de vereniging gingen pas om een uur 's nachts uit.

Deelnemende bedrijven/teams:
SAA Overvliet, Rietdijk Rotterdam, FinancePoint, Dutchnetworks, Hypotheekadviseur Van Lith, Broekman Logistics, Buro RUW, De Roon MKB, Scheepvaartbedrijf Dari, Rendement Uitgeverij, Sportcentrum Dordrecht, Drukkerij Obreen, AGS, Bring Cargo, Blijdorp, G. Den Boer Transport, PWM Dakbedekking, Parabel, Jumbo, AMES autobedrijf, Marine Olie en twee damesteams van Pelikaan.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.