Jubileum cafetaria Verhage wordt gevierd met verstoppen vijftig Gouden enveloppen

24 mei 2017 door Ton Vermeulen
Jubileum cafetaria Verhage wordt gevierd met verstoppen vijftig Gouden enveloppen

ZWIJNDRECHT - Het cafetaria Verhage aan de Kort Ambachtlaan 135 viert het 50-jarig jubileum van de keten met het uitdelen van vijftig Gouden enveloppen. Hierin zitten waardebonnen met daarop: "Gratis menu's, Gezinspakketten, Sorbets, Hamburger deals, FRY TEA's en friettafels." Verhage telt inmiddels 38 filialen. Kort Ambachtlaan is opgericht op 1 juni 1991.

“Iedere woensdag verstoppen wij tien Gouden enveloppen in Zwijndrecht”, vertelt algemeen directeur Richard Groeneweg over de actie. “We beginnen hiermee op woensdag 31 mei en de laatste woensdag is op 28 juni. Op onze social media kanalen zetten wij iedere woensdag rond 15 uur een filmpje met daarin de aanwijzingen waar we de enveloppen verstopt hebben.”

Gerelateerde wijken:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.