Aanvraag lintje voor 1 juli indienen

29 mei 2017 door Hennie van der Zouw
Aanvraag lintje voor 1 juli indienen

ZWIJNDRECHT - Voor de lintjesregen in Zwijndrecht 2018 kunnen tot 1 juli 2017 aanvragen gedaan worden. Een lintje is een blijk van waardering voor personen die zich belangeloos inzetten voor  de samenleving, bijvoorbeeld iemand die zich tomeloos inzet voor een sportclub, muziekvereniging of de medemensen. Men kan voor een dergelijk persoon een lintje aanvragen bij de gemeente. 

De behandeling van een voorstel kost veel tijd. Daarom is het belangrijk om tijdig in actie te komen. Naast de lintjesregen voor Koningsdag is het ook mogelijk een lintje aan te vragen voor de uitreiking bij een bijzondere gebeurtenis. In dit geval moet men de aanvraag tenminste zeven maanden van tevoren bij de gemeente indienen.

Informatie
Meer informatie kan men vinden op www.lintjes.nl en op de website van de gemeente onder Onderscheidingen. Op deze site vindt u een aanvraagformulier. Voordat men een aanvraag kan men het beste  eerst contact op met de gemeente om na te gaan of de verdiensten inderdaad bijzonder genoeg zijn voor een Koninklijke onderscheiding. Men kan daarvoor bellen met het Kabinet van de burgemeester, telefoon (078) 770 36 18 Marcella Cobelens (m.cobelens@zwijndrecht.nl) of (078) 770 35 07 Karin BlommeAanvraag lintje voor 1 juli indienen

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.