Naomi Visser wint IAG-Sportevent

29 mei 2017 door Hennie van der Zouw
Naomi Visser wint IAG-Sportevent

ZWIJNDRECHT - Naomi Visser, lid van de Zwijndrechste Gymnastiekvereniging O&O, heeft in ’s-Hertogenbosch het IAG-Sportevent op haar naam gezet. Met een fraai puntentotaal van 49,134 punten pakte zij in de categorie eredivisie-senior het goud.

O&O was op meerdere fronten succesvol. Bij de junioren-B was het goud voor Desiree Storm. Zij turnde 47,366 punten bijeen. In deze klasse eiste Sharon Ringlever met 46,966 punten het zilver op. Liz Gelderblom werd vierde met 46,634 punten, slechts 0,05 tekort voor het eremetaal.

In de senior-B-categorie liet Cynthia Kroon zich met 45,634 punten het brons omhangen. Sabrina Weijer werd vierde, Renate van ’t Hof vijfde, Xinga Gruis zevende en Marleen Willeboordse tiende.
Deandra de Camp bond de strijd aan bij junioren van de eredivisie. In een sterke bezetting eindigde zij op een dertiende plaats.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.