Zaterdag 3 juni een bruisende braderie Bruïnelaan Zwijndrecht 10/17.00

31 mei 2017

ZWIJNDRECHT - Er staat weer een bruisende braderie klaar op de Bruïnelaan.  Misten velen de braderie op Koningsdag dan hebben ze aanstaande zaterdag geluk. Er is dan de viering 100 jaar Bruïnelaan en de feestelijke heropening van de Bruïnelaan  als officieel moment.

De organisatie De Bruïnefeesten  heeft een leuk programma in elkaar gezet. Ondernemers van de Bruïnelaan zitten in de organisatie. Cafetaria de Brug, de Haciënda , de TRIS en tal van anderen nemen deel aan de braderie die weer een groot feest mag worden. Het is een feest met tal van stands van diverse winkels en bedrijven  kortom een complete braderie waar muziek en hapjes niet ontbreken.

Er is een static show met militaire voertuigen door het TRIS die ook op de veteranen dag aanwezig waren maar nu bij het museum  van de troepen in Suriname. Ook treed  de Surinaamse band ZORENGUE  op  die met de verwachte temperaturen  weer kan zorgen voor die extra gezellige sfeer . ZORENGUE is swingend, exotisch, sfeervol  en beschikt over een uitgebreid repertoire voor jong en oud.

Voor het eten is er die dag voldoende aanbod bij de tapasbar en het cafetaria maar er  is ook  de catering van Herman Chips en de BB hamburgers. Uiteraard zijn er weer de vele kraampjes waar tal van zaken te koop zijn. De Bruïnelaan is zaterdag weer een feestlaan met een officiële opening door een van de Collegeleden.

Gezelligheid kent geen tijd. De bruinelaan wel die bestaat nu honderd jaar en is van honderd jaar geleden een zandweg nu verworden naar een statige laan waar dertig kilometer de snelheid is. Waar vroeger de mannen en vrouwen flaneerden om met elkaar in contact te komen loopt nu iedereen gezellig en gezamenlijk over de braderie .

Aanstaande zaterdag 3 juni van 10 tot 17.00 Bruïnelaan Zwijndrecht.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.