Burgemeester bezoekt 65-jarig huwelijkspaar Damsma-van den Berg

03 juni 2017 door Josette Huisman
Burgemeester bezoekt 65-jarig huwelijkspaar Damsma-van den Berg

ZWIJNDRECHT - Burgemeester Dominic Schrijer bezocht 29 mei 2017 het briljanten bruidspaar Damsma-van den Berg om namens de gemeente de felicitaties over te brengen.

Het echtpaar is op 29 mei 1952 te Zwijndrecht getrouwd. Meneer is in Zwijndrecht geboren en mevrouw komt uit Hendrik-Ido-Ambacht. Mevrouw Damsma heeft vroeger acht jaar bij de gemeente Zwijndrecht gewerkt. Meneer Damsma is  vrachtwagenchauffeur geweest. Meneer en mevrouw Damsma hebben drie kinderen en drie kleinkinderen. Zij hebben hun huwelijksjubileum samen  met familie gevierd in het Van der Valk Hotel in Dordrecht. Meneer en mevrouw Damsma volgen het voetbal, met name Ajax,  op de voet. Zelf zijn ze nog actief en spelen ze nog graag Jeu de Boules in de binnentuin van de flat waarin ze wonen.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.