Pelikaan JO9 wint VR Cup

05 juni 2017 door Josette Huisman
Pelikaan JO9 wint VR Cup

ZWIJNDRECHT - Pelikaan JO9-1 heeft zich maandagmorgen 5 juni tot winnaar van de VoetbalRijnmond Cup gekroond. De Zwijndrechtse formatie was te sterk voor de leeftijdsgenoten van Spartaan’20.

In september 2016 startte JO91-1 de race om de Abel/voetbalrijnmondcup. De weg was lang, maar na overwinningen op Smitshoek, Rockanje, CKC, PPSC, Spijkenisse bereikte dit talentvolle team de finale. De tegenstander werd Spartaan’20. Om 8:30 uur werd er gestart met de wedstrijd. Het werd een spannende finale, met een 1-1 stand werd er de rust ingegaan. Uiteindelijk trok Pelikaan JO9-1 aan het langste eind en werd de eindstand 2-1.Een geweldige prestatie. Pelikaan JO9-1 werd eerder dit seizoen al kampioen en staat a.s zaterdag 10 juni in de finale van de knvb beker tegen RKTVC JO9-1. De wedstrijd wordt gespeeld op het terrein van de Be Ready en start om 9:00 uur. U bent van harte welkom om het elftal te komen aanmoedigen.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.