Luke & The Lovers met Wildcard van BandBoost toegevoegd aan programma Noordparkfestival

22 mei 2017

ZWIJNDRECHT - Zaterdagavond bij de Band Boostfinale in Bibelot  is d.m.v. een wildcard de laatste band Luke & The Lovers toegevoegd aan het programma van het Noordparkfestival

Dit jaar is er één podium in het park waarop in totaal zes bands zullen staan. DJ-collectief B&B zal tussen de bands door het publiek vast houden met hun aanstekelijke muziek op vinyl. Voor de vaste bezoekers zal het opvallen dat de programmering anders is dan voorgaande jaren. Het gehele programma is zeer geschikt voor een grote groep muziekliefhebbers in allerlei leeftijden. Genoeg redenen om de hele dag in het Noordpark te komen genieten. We beginnen met Luke & The Lovers.

Onder hun nieuwe naam Silent Disco brengen zij een eclectische mix van muzikale stijlen in een popjasje. Laat u vervolgens verbazen door energieke funk van de Funky Organizers. De gloednieuwe band Soulsville met zanger Chris Hordijk speelt aanstekelijke Rhythm, Blues en Rock. Chris nam deel aan The Voice of Holland en heeft met enkele single’s de hitparade bereikt. De garage soul van The Tibbs zal mede dankzij de charismatische zangeres Elsa Bekman zeker veel mensen vasthouden.

Wat een geweldige stem en wat een topmuzikanten. Met Tin Soldiers is het genieten en meezingen met 60's hits denk daarbij o.a aan The Kinks, The Who en Crosby, Stills, Nash and Young. Als laatste speelt de band Scotch. Zij zorgen voor het eindfeest met hun aanstekelijke partyfolk. Scotch was recentelijk te zien bij Holland’s Got Talent. Overal waar Scotch is is het feest!

Zes goede redenen om in het Noordpark te zijn op zaterdag 24 juni 2017 van 12.00 tot 21.00. En dan is er uiteraard ook nog de cultuurmarkt, het kinderdorp en de food-regio waar veel zitplaatsen zijn om even te kunnen genieten van heerlijk eten.

Het is zonde als je later moet zeggen: was ik daar maar bij geweest. Houd 24 juni dus vrij en zorg dat je erbij bent.

Foto: Danny van der Weck

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.