Vijftig teams ingeschreven voor het 56ste Meesterwerk Schoolkorfbaltoernooi

07 juni 2017 door Hennie van der Zouw
Vijftig teams ingeschreven voor het 56ste Meesterwerk Schoolkorfbaltoernooi

ZWIJNDRECHT - Op zaterdag 10 juni zal traditiegetrouw het jaarlijkse Meesterwerk Schoolkorfbal toernooi worden georganiseerd op het Sportcomplex Develstein. Op de velden van sv Conventus en CKV Albatros zullen er dit jaar binnen verschillende categorieën net als vorig jaar vijftig verschillende teams in actie komen. In totaal gaat het om ongeveer 400 kinderen die tijdens deze dag zullen sporten.

Binnen elke leeftijdscategorie zijn de deelnemende teams ingedeeld in poules, waarin teams zich kunnen plaatsen voor de kwartfinales.

Na een prijsuitreiking voor de poulewedstrijden zal het toernooi vervolgens voortgezet worden voor teams uit groepen 5/6 en 7/8 met de kwartfinales en de halve finales. Na de halve finales zal in de uiteindelijke finales worden bepaald wie zich de winnaars mogen noemen van de 56ste editie van het Meesterwerk Schoolkorfbaltoernooi.

Naast het hebben van plezier en het sporten zelf staat tijdens het Meesterwerk Schoolkorfbal ook dit jaar weer sportiviteit centraal. Het team dat zich gedurende het toernooi het sportiefst opstelt mag de fairplay prijs in ontvangst nemen.

Wil je dit allemaal niet missen, kom dan op zaterdag 10 juni naar sportcomplex Develstein voor de 56ste editie van het Meesterwerk Schoolkorfbaltoernooi.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.