Groote Lindt 2 promoveert naar de Reserve Hoofdklasse

12 juni 2017 door Hennie van der Zouw
Groote Lindt 2 promoveert naar de Reserve Hoofdklasse

ZWIJNDRECHT - Groote Lindt 2 heeft zich via de nacompetitie voor volgend seizoen verzekerd van een plaats in de Reserve Hoofdklasse.

Via twee overwinningen op Tricht 2 (0-1 uit/ 2-0 thuis) plaatste Groote Lindt 2 zich voor de finale van de nacompetitie.

Na een gelijkspel (1-1) in de thuiswedstrijd werd er in de uitwedstrijd met 0-2 van Almkerk 2 gewonnen: degradatie voor Almkerk 2 en promotie voor De Lindt. Als gevolg van deze overwinning is er volgend seizoen een weerzien is met vele regio-ploegen, aansprekende tegenstanders en stadsderby's.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.