Locoburgemeester Jacqueline van Dongen bezoekt 60-jarig bruidspaar

19 juni 2017 door Josette Huisman
Locoburgemeester Jacqueline van Dongen bezoekt 60-jarig bruidspaar

ZWIJNDRECHT - Op woensdag 7 juni bezocht locoburgemeester Jacqueline van Dongen het diamanten bruidspaar van der Waal-Visser. Zij zijn op 6 juni 1957 getrouwd.

Meneer P. van der Waal is geboren op 13 oktober 1935, mevrouw G. van der Waal-Visser is geboren op 31 mei 1936. De heer en mevrouw van der Waal zijn allebei geboren in Zwijndrecht. Samen hebben zij drie kinderen en drie kleinkinderen en wonen ook allemaal in Zwijndrecht, gezellig dichtbij elkaar.

Meneer Van der Waal heeft altijd in Zwijndrecht gewerkt, namelijk ruim 35 jaar lang bij het bedrijf Sime Darby Unimills B.V. aan de Lindstedijk te Zwijndrecht. Waar hij fijne werkjaren heeft gehad en er nog graag iets over weet te vertellen. Op de dag van hun 60 jarig huwelijk, hebben zij dit met de kinderen, aanhang en kleinkinderen gevierd in het restaurant "Chez Heeren Jansen" te Dordrecht.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.