Burgemeester Schrijer bezoekt 70-jarig bruidspaar Hegen-Goudsbloem

21 juni 2017 door Hennie van der Zouw
Burgemeester Schrijer bezoekt 70-jarig bruidspaar Hegen-Goudsbloem

ZWIJNDRECHT - Burgemeester Dominic Schrijer bezocht maandag 12 juni jongstleden het Platina bruidspaar Hegen-Goudsbloem om hen namens het college van B&W te feliciteren.

Het echtpaar is op 12 juni 1947 in Zwijndrecht getrouwd. Mevrouw Hegen-Goudsbloem is geboren in Zwijndrecht en de heer Hegen in Drenthe. In de jaren 30 is hij met zijn ouders naar Zwijndrecht verhuisd. Het bruidspaar zag elkaar voor de eerste keer op de Lindelaan.

Daar was de zogenaamde 'Meidenmarkt' die wekelijks plaatsvond en die opgeluisterd werd met een muziekkorps. Tussen meneer en mevrouw Hegen werd het serieus toen hij haar op de fiets naar huis had gebracht. Het echtpaar kreeg vier kinderen. Volgens het bruidspaar zijn de ingrediënten voor een goed huwelijk: "Ieder in zijn waarde laten, elkaar wat gunnen en vooral wat geven en nemen van elkaar."

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.