Naomi Visser (15) neemt een volgende stap in haar turncarrière

22 juni 2017 door Hennie van der Zouw
Naomi Visser (15) neemt een volgende stap in haar turncarrière

ZWIJNDRECHT - Naomi Visser (15), kersverse Nationaal Kampioen op brug, lid van de Oranje selectie, neemt een volgende stap in haar turncarrière.

In goed overleg met alle betrokkenen zal Naomi vanaf het komende seizoen gaan trainen bij Topsport Noord in Heerenveen onder leiding van topcoach Vincent Wevers.

Naomi blijft uitkomen voor O&O Zwijndrecht, maar zal de dagelijkse trainingen in Heerenveen volgen. Onder begeleiding van coach Jacky Dollee (O&O Zwijndrecht) heeft zij zich de afgelopen jaren weten te plaatsen voor zowel de Jong Oranje selectie als dit jaar voor het eerste de Oranje selectie.

Tijdens de JEK in Bern (2016) behaalde Naomi een 7e plaats tijdens de vloerfinale.

Bron foto en Tekst: O&O Zwijndrecht,

Gerelateerde wijken:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.