Twee promoties voor Twirlteam Accelerando

26 juni 2017 door Hennie van der Zouw
Twee promoties voor Twirlteam Accelerando

ZWIJNDRECHT - Afgelopen zaterdag organiseerde twirlteam Accelerando, een twirl wedstrijd in de Develhal te Zwijndrecht. Aan de wedstrijd namen diverse verenigingen deel uit diverse streken van het land. Er was een groot aantal optredens gepland voor deze dag, voor de organisatie een belangrijke taak dit zo goed mogelijk te laten verlopen. Het jongste team, genaamd het Miniteam, van Accelerando nam voor het eerst deel aan deze wedstrijd. De elf dametjes werden in het nieuw gestoken en gingen met hun show, op muziek van Pinokkio het wedstrijdveld op. Dit team behaalde een hele mooie tweede plaats.

Er werden deze dag mooie resultaten behaald door alle onderdelen van Twirlteam Accelerando. Zo konden er weer twee promoties worden bijgeschreven. Romy Kruyt behaalde voor de tweede keer een promotie met haar solo dance en gaat nu verplicht over naar een hogere klasse. Na de zomervakantie zal zij uitkomen in de klasse Junior intermediate. Nathalie Kreukniet & Joëlla Wehrmann Krieger die als duo uitkwamen in de klasse duo dance pre-teen novice, zijn na hun goede optreden gepromoveerd naar de klasse duo dance pre-teen beginner.
 
De leden en trainsters van twirlteam Accelerando sluiten aankomend weekend het voorseizoen feestelijk af. Zij gaan met zijn allen een weekend op kamp naar Oosterhout. Tijdens dit kamp zijn er allerlei activiteiten met elkaar gepland.

Twirlteam Accelerando is op zoek naar nieuwe leden. In de week dat de scholen weer van start gaan, starten ook alle reguliere trainingen. Wil je een keer komen kijken bij het twirlen? Kom dan langs bij een training, er is een gratis proeftijd van twee maanden om te kijken of twirlen bij jou past. De training is vanaf 17:00 op de woensdag in ons clubgebouw ’t hoff, Onderdijksrijweg 49. Voor meer informatie kunt u terecht op onze website: www.accelerandozwijndrecht.nl

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.