Vier tweelingen in één kleutergroep op 'Het Akkoord' in Zwijndrecht

27 juni 2017 door Hennie van der Zouw
Vier tweelingen in één kleutergroep op 'Het Akkoord' in Zwijndrecht

ZWIJNDRECHT - Een tweeling in de klas… dat is echt niet zo bijzonder.Op het Akkoord in Zwijndrecht hebben wij in groep ½ B echter víer tweelingen. Het zijn Tobias en Suzanne, Foor en Guusje, Sem en Sophie en Jayviensly en Jayleyson. De tweelingen brengen veel gezelligheid en vrolijkheid in de klas van in totaal 34 (!) leerlingen.

De tweelingen zijn in de klas gekomen op het moment dat zij 4 jaar werden. Ze hadden, in die spannende eerste tijd, veel steun aan elkaar. Waar andere kinderen alles in hun eentje moeten ontdekken hadden ‘onze’ tweelingen altijd een vertrouwd kameraadje naast zich om al het nieuws in de schoolomgeving te ontdekken. Nu de tweelingen allemaal al wat langer op school zitten merken we dat zij inmiddels hun eigen weg gaan. Zij maken hun eigen keuzes en hebben hun eigen vriendjes en vriendinnetjes.

Maar toch…. Zodra er iets met hun tweelingbroer, of –zus aan de hand is, zie je de ander al aan komen hollen! Ze troosten elkaar, helpen elkaar en komen voor elkaar op! Komend schooljaar zullen Tobias en Suzanne naar groep 3 gaan. Dan kunnen we nog van de overige 3 tweelingen genieten! En wie weet…. Komt er in de loop van het schooljaar wel weer een tweeling bij!Vier tweelingen in één kleutergroep op ‘Het Akkoord’ in Zwijndrecht

Bron foto: Het Akkoord.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.