Een geslaagde seizoensafsluiting voor O&O-Jeugd

03 juli 2017 door Hennie van der Zouw
Een geslaagde seizoensafsluiting voor O&O-Jeugd

ZWIJNDRECHT - De jeugd van de Zwijndrechtse Gymnastiekvereniging O&O heeft met een meer dan geslaagde door JUMBO gesponsorde spelletjesmiddag het seizoen afgesloten. Het aanvankelijk buiten geplande jaarlijks terugkerend evenement was als gevolg van de verwachte weersomstandigheden naar de turnhal verhuisd.

Onder het thema “een reis door de tijd” namen zo’n honderdtwintig kinderen deel aan de spelletjes: de IJstijd (sjoelen met ijsblokjes), Ridders (een variant van ringsteken (pittenzakjes door hoepels gooien), De Oertijd (stormbaan van 33meter), Vikingen (varen met je boot (=mat schuiven)), Romeinse tijd (een torenbouwen (XL Jenga)), de toekomst (Ufo (frisbee)) werpen.

Het was een leuke, gezellige en vooral sportieve middag!
Van de Jumbo kregen alle kinderen een leuk gevuld tasje (pakje drinken, koek, mandarijn en een keykoord). Als aandenken ontvingen de deelnemers verder een kompas (met fluitje).
Voor de winnaars was er natuurlijk een medaille.
De leukste, sportiefste coach was dit jaar Mariska Olthoff.

Foto: O&O.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.