Vier O&O-Turners in voorlopige WK-Trajectselectie

10 juli 2017 door Hennie van der Zouw
Vier O&O-Turners in voorlopige WK-Trajectselectie

ZWIJNDRECHT - Bondscoach Bram van Bokhoven van de Koninklijk Nederlandse Gymnastiek Unie (KNGU) heeft de voorlopige trajectselectie bekendgemaakt in voorbereiding op de Wereldkampioenschappen Turnen in Montreal (CAN)

De voorlopige trajectselectie is samengesteld op basis van de resultaten van de NK op 17 juni jongstleden in Rotterdam en de nationale test op 21 juni jongstleden in Den Bosch.
In de voorlopige WK-trajectselectie zijn maar liefst vier O&O-turners, in de personen  van Anthony van Assche, Bart Deurloo, Frank Rijken en Boudewijn de Vries, opgenomen. Verder zijn geselecteerd Michel Bletterman (Topsport Noord), Bram Louwije (Flik-Flak Den Bosch), Casimir Schmidt (SV Pax Haarlemmermeer), Bram Verhofstad (Flik-Flak Den Bosch) en  Epke Zonderland (Topsport Noord).

Na de twee kwalificatiemomenten op 19 en 26 augustus, zal de definitieve trajectselectie uiterlijk 4 september bekend worden gemaakt.

Vanuit de voorlopige WK-trajectselectie is eveneens de afvaardiging naar de World Challenge Cup in Varna (BUL) aangewezen. Aan deze wedstrijd, die van 1 t/m 3 september gehouden wordt, zullen Bart Deurloo, Frank Rijken, Boudewijn de Vries, Casimir Schmidt, Bram Verhofstad, en Epke Zonderland deelnemen.

Naar de Wereldkampioenschappen Turnen kunnen maximaal zes turners worden afgevaardigd. Het WK vindt plaats van 2 t/m 8 oktober. De definitieve trajectselectie zal nog een interne testwedstrijd hebben op 9 september en deelnemen aan de World Challenge Cup in Parijs op 16 en 17 september.

Gerelateerde wijken:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.