Humphrey is op zoek naar oud directeur Gerard Verstraeten van de minister Calsschool

25 juli 2017
Humphrey is op zoek naar oud directeur Gerard Verstraeten van de minister Calsschool

ZWIJNDRECHTSE WAARD - Met regelmaat wordt er gereageerd op de column's op Zwijndrecht.net. Tal van leuke reacties, opmerkingen, maar ook vragen. Zo kwam er recent een vraag voorbij van Humprey Elmensdorp die op de minister Calsschool en de mavo de Toorts zijn schooljeugd heeft doorgebracht.

Het is al veertig jaar geleden dat hij die periode op de Minister Calsschool afrondde en zoals velen is hij ook bezig met het traceren van mensen, die op de lagere school hebben gezeten, omdat hij bezig is met een reünie. Humphrey is echter specifiek op zoek naar de directeur van destijds Dhr. Gerard Verstraeten die destijds in Hendrik-Ido-Ambacht woonde.

Hoe hij ook met Google aan de slag is geweest, geen resultaat kwam naar boven op zijn gewenste vraag. Daarom zijn oproep aan de lezers van Zwijndrecht.net en Ambacht.net of zij Humphrey verder kunnen helpen. Als U wat weet dan graag een bericht naar ons en wij sturen het door. Ook kan je reageren via de column van Zwijndrecht.net en wij sturen het door.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.