Nieuwe Column van Chris Moorman: Over van Puffelen, abri's mupi's en illegaal plakken

09 maart 2017
Nieuwe Column van Chris Moorman: Over van Puffelen, abri's mupi's en illegaal plakken

ZWIJNDRECHT - Chris Moorman heeft weer een nieuwe column op Zwijndrecht.net geplaatst: Dan begin je te werken en springt er weer een kat op je schoot. Ja ik werk thuis en de katten, twee stuks, wonen daar ook. Het zijn de dieren van mijn kinderen en die zijn al langer uit huis. Gelukkig heb ik de katten die mij elke dag bezig houden en eigenlijk een surrogaat zijn voor het gemis van die twee internationaal uitgevlogen mensen.

Lees hier de volledige column van Chris.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.