Columnist van Zwijndrecht.net vertelt over vreselijke bouwwerken

18 mei 2017
Columnist van Zwijndrecht.net vertelt over vreselijke bouwwerken

ZWIJNDRECHT - Columnist van Zwijndrecht.net Chris Moorman heeft een nieuwe column samengesteld. Hier vast een voorproefje: 'Wat een vreselijk bouwwerk vond ik het. Dat  kolossale bouwwerk waar je tegen aan keek. Midden tussen de laagbouw verrees daar een enorm betonblok, wie bedacht dit nou. Het was een huurflat zoals er velen ontstonden in de jaren zeventig.

Gestapelde bouw als de oplossing voor de woningnood........

Klik hier voor de volledige column.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.