Honderd fietsen verwijderd bij het station

02 april 2017
Honderd fietsen verwijderd bij het station

ZWIJNDRECHT - Donderdag 30 maart 2017 zijn er 86 weesfietsen en 14 verkeerd gestalde fietsen verwijderd bij het station.

Begin maart werden 88 potentiële weesfietsen bij het station gelabeld. De fietsen waaraan nog een label hing, de zogenaamde weesfietsen zijn weggehaald. De gemeente gaat hierbij vanuit dat de fietsen 28 dagen niet gebruikt zijn.

Naast weesfietsen zijn ook fout gestalde fietsen verwijderd. Eigenaars kunnen hun fietsen tegen betaling van 30 euro en op vertoon van een legitimatiebewijs ophalen bij het fietsdepot, Sumatralaan 60 in Zwijndrecht, tel 06-14049667. Er zijn in totaal honderd fietsen naar het fietsdepot gebracht, waarvan 86 weesfietsen en 14 fout gestalde fietsen.

Mocht u uw fiets kwijt zijn dan kunt u kijken op een overzicht of uw fiets er bij staat. Het is een overzicht van de verkeerd gestalde fietsen en niet van de weesfietsen.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.