Politiehelikopter boven Burgemeester de Bruïnelaan

08 augustus 2017
Politiehelikopter boven Burgemeester de Bruïnelaan

ZWIJNDRECHT - Op dinsdag 8 augustus rond 03.30 uur belde een getuige naar de politie dat er een inbreker was gesignaleerd op de Burgemeester de Bruïnelaan.

De politie was snel ter plaatse en betrapte de inbreker op het balkon, die een breekijzer in zijn hand had. Hij werd ter plekke gearresteerd. Aangezien de politie het vermoeden had dat er meer verdachten waren, werd de omgeving van de Burgemeester de Bruïnelaan afgezocht door een politiehelikopter. Er werd echter niemand meer gevonden.

Foto: Politie Drechtsteden-Buiten

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.