Echtpaar Kleijwegt - Van der Pol 60 jaar getrouwd

14 augustus 2017 door Josette Huisman
Echtpaar Kleijwegt - Van der Pol 60 jaar getrouwd

ZWIJNDRECHT - Op dinsdag 8 augustus 2017 bezocht locoburgemeester Jacqueline van Dongen het 60 jarig bruidspaar Kleijwegt – Van der Pol om hen namens de gemeente Zwijndrecht te feliciteren. Het echtpaar was 1 augustus 2017 60 jaar getrouwd.

De heer en mevrouw Kleijwegt – Van der Pol zijn geboren en getogen in Zwijndrecht en wonen hier nog steeds. De heer Jan Kleijwegt is geboren op 28 oktober 1934 en zijn vrouw Wilhemina Kleijwegt - Van der Pol op 14 juni 1937. Het echtpaar heeft vier kinderen waarvan twee zoons en twee dochters, acht kleinkinderen waarvan zeven jongens en één meisje en het eerste achterkleinkind is inmiddels opkomst. Drie van de vier kinderen wonen nog steeds in Zwijndrecht. Eén dochter van hen woont in Alblasserdam.

Meneer Kleijwegt heeft altijd als hovenier gewerkt en vindt het nog steeds fijn om met groen bezig te zijn. Zo ziet zijn balkonterras er schitterend groen en kleurrijk uit. Het jubileum wordt samen met de kinderen, kleinkinderen en aanhang gevierd bij Bistro Michel te Zwijndrecht.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.