Echtpaar Van 't Hart - Valk 60 jaar getrouwd

14 augustus 2017 door Josette Huisman
Echtpaar Van 't Hart - Valk 60 jaar getrouwd

ZWIJNDRECHT - Op maandag 7 augustus 2017 bezocht locoburgemeester Jacqueline van Dongen het 60 jarig bruidspaar van 't Hart-Valk om hen namens de gemeente Zwijndrecht te feliciteren. Het bruidspaar was op die dag 60 jaar getrouwd.

De heer Alewijn van 't Hart (geboren op 13 september 1932 te Hoogblokland) en mevrouw Maria van 't Hart – Valk (geboren op 24 mei 1934 te Gorinchem) traden op 7 augustus 1957  in het huwelijk.

Meneer van 't Hart is leraar geweest in het basisonderwijs. Zij hebben op diverse plekken in Nederland gewoond. Ze zijn begonnen in Gorinchem waarna zij verhuist zijn naar Rijskwijk/Den Haag. De volgende plaats was Zoetermeer en van Zoetermeer zijn zij naar Zwijndrecht verhuist.

In Zwijndrecht ging hij als leraar op Julianaschool werken en dat is alweer 60 jaar geleden. Het bruidspaar heeft samen twee kinderen en vijf kleinkinderen. Het jubileum wordt met het hele gezin inclusief aanhang, familie, kennissen en vrienden gevierd bij het ARA Hotel te Zwijndrecht.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.