Albatros start voorbereiding nieuw seizoen

14 augustus 2017 door Josette Huisman
Albatros start voorbereiding nieuw seizoen

ZWIJNDRECHT - De korfballers van de ckv Albatros zijn ontwaakt uit hun zomerslaap en inmiddels gestart met de voorbereidingen voor het komende veldseizoen. De eerste teams hebben afgelopen zaterdag in de zaal getraind omdat het veld op sportcomplex Develstein op dit moment voorzien wordt van een nieuwe laag kunstgras.

Op woensdag 28 juni werd een begin gemaakt met de werkzaamheden die bestaan uit het verwijderen van het oude kunstgras, het vernieuwen van drainage, riolering en lichtmasten en de herinrichting van het hele terrein. Zo komen er straks zes korfbalvelden op het voorveld van de korfbalclubs Albatros en Conventus en zal het achterveld een andere toplaag krijgen waar de scholieren meerdere sporten kunnen beoefenen. Ook krijgt het complex naast een handbalveld ook nog een hardloopbaan en een jeu-de-boulesplek.

De korfballers hopen vurig dat het veld op vrijdag 1 september opgeleverd wordt zodat er op zaterdag 2 september thuiswedstrijden gespeeld kunnen worden.

Tot die tijd trainen de jeugdteams voornamelijk binnen in de Develsteinhal en is er voor de wedstrijdkorfbalteams trainingsruimte geregeld bij collegaclubs DVS ’69 en DeetosSnel. De eerste oefenwedstrijden zijn a.s. zaterdag al in Tiel, Gouda, Dordrecht en Gorinchem.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.