Drugs aangetroffen: man aangehouden

24 juni 2010

ZWIJNDRECHT - Een 49-jarige automobilist uit Frankrijk is op 24 juni om 04.25 uur op de A16 bij Zwijndrecht aangehouden. Agenten controleerden hem en de verdachte gaf aan wat hasj bij zich te hebben. Daarop controleerden zij de auto waarbij de agenten ruim een kilo (vermoedelijk) heroïne en ruim een ons (vermoedelijk) cocaïne aantroffen. De drugs en de auto werden in beslag genomen en de verdachte wordt na een nacht cel verhoord.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.