Man met ruim 1 kg (vermoedelijk) harddrugs aangehouden

28 juni 2012

ZWIJNDRECHT - Een 24-jarige man uit Maastricht is op 27 juni rond 21.20 uur op de A16 bij Zwijndrecht aangehouden. Agenten zagen hem op de snelweg rijden en gaven hem een stopteken in verband met defecte verlichting.

Met toestemming van de man werd vervolgens in zijn auto gekeken en werd een tas met ruim één kilogram vermoedelijk cocaïne aangetroffen. tas met inhoud werd in beslaggenomen en de man mocht mee naar het politiebureau. Daar wordt hij na een nacht cel verhoord

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.