Echtpaar Van der Sluis-den Boer 60 jaar getrouwd

18 augustus 2017
Echtpaar Van der Sluis-den Boer 60 jaar getrouwd

ZWIJNDRECHT - Het echtpaar Van der Sluis-den Boer was op 31 juli 2017 60 jaar getrouwd. Burgemeester Dominic Schrijer bracht het echtpaar 17 augustus een bezoek om hen te feliciteren met hun huwelijksjubileum. Meneer en mevrouw hebben elkaar bij 't Veer ontmoet, toen hij 18 jaar was en zij 15 jaar. De Zwijndrechtse Christiaan van der Sluis is op 22 jarige leeftijd, toen hij in dienst zat, met de liefde van zijn leven getrouwd in haar woonplaats 's Gravendeel.

Beiden hebben een druk arbeidsverleden achter de rug. Mevrouw Van der Sluis werkte in de huishouding in Dordrecht en de heer Van der Sluis werkte ruim 38 jaar bij Schokbeton. Zij wonen al 50 jaar met veel plezier in Zwijndrecht.

De heer Van der Sluis heeft als hobby tuinieren. Vroeger had hij zelfs twee volkstuinen in beheer en was hij een actief lid van de volkstuinvereniging. Naast dit vrijwilligerswerk was de heer Van der Sluis ook zeer betrokken bij de EHBO vereniging waar hij als erelid is benoemd en nog wekelijks naar toe gaat. Vorig jaar is hij na jarenlang LOTUS vrijwilliger te zijn geweest, gestopt als LOTUS vrijwilliger.

Mevrouw Van der Sluis is zeer creatief. Hun dochter, twee zoons, vier kleinzoons, één achterkleinkind en verdere familie hebben een persoonlijk door haar gemaakte uitnodiging voor het diamanten huwelijksfeest ontvangen. Het bruidspaar kreeg van hun dochter een replica van de huwelijksfoto gemaakt van mozaiek.
"Het geheim van het 60 jarig huwelijk is het delen van lief en leed met elkaar en het waarderen van het leven dat zij leiden", aldus een gelukkig paar.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.