Open training O&O Dance Crew op donderdag 7 september

28 augustus 2017 door Hennie van der Zouw
Open training O&O Dance Crew op donderdag 7 september

ZWIJNDRECHT - Sinds vorig seizoen is er bij O&O Zwijndrecht een nieuwe dansgroep: de O&O Dance Crew. Een groep voor dansers vanaf 18 jaar met dans- en podiumervaring. De groep is er speciaal om optredens te verzorgen. Daarnaast doet de groep een paar keer per seizoen mee aan een danswedstrijd. De groep traint één keer per week op de donderdagavond van 20.30 tot 22.00 uur in de Uilenvliet en werkt aan een uiteenlopend repertoire van choreografieën.

Jazzdocente Lindy Nijman is op zoek naar nieuwe dansers
Lijk het je leuk om in deze groep mee te dansen en zou je er graag meer over willen weten? Kom dan vrijblijvend naar de open training op donderdag 7 september van 20.30 tot 22.00 uur in de Uilenvliet. Tijdens de open training worden er enkele danscombinaties aangeleerd. Naar aanleiding van de open training worden er dansers uitgenodigd om in de Dance Crew mee te komen dansen.

Heb je nog vragen en/of wil je je aanmelden voor 7 september? Stuur dan een mail naar Lindy Nijman (lindynijman@hotmail.com). Vermeld daarbij je naam, je leeftijd en je ervaring met dans en eventueel theater en/of gymnastiek.

Bron foto: O&O.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.