Nieuwe seizoen staat voor de deur bij sv Conventus

28 augustus 2017 door Hennie van der Zouw
Nieuwe seizoen staat voor de deur bij sv Conventus

ZWIJNDRECHT - Zoals gebruikelijk maakt sv Conventus zich eind augustus weer op voor het nieuwe sportseizoen, maar in tegenstelling tot voorgaande seizoenen is het zeker niet ‘business as usual’ voor de op Sportcomplex Develstein gevestigde vereniging: gedurende de zomer is het complex van de vereniging sterk op de schop gegaan.

Alle infrastructuur van Sportcomplex Develstein, uitgezonderd de kantines en de sporthal, is gedurende de zomer opnieuw aangelegd. Alle kunstgrasvelden voor de korfbaltak van Conventus en CKV Albatros zijn vervangen, voor Conventus’ handbaltak ligt er een gloednieuw handbalveld, het complex is uitgebreid met een sprint- en jeu de boule-baan en zijn er waar nodig verbeteringen doorgevoerd.

Vertraging bij de verbouwing zorgde er echter wel voor dat de eerste trainingen van de hand- en korfbalteams niet op het eigen complex plaats konden vinden. Zo moest er worden uitgeweken naar de sporthal en velden van andere sportverenigingen in de omgeving. Inmiddels wordt de laatste hand aan het complex gelegd en zullen op zaterdag 9 september de eerste thuiswedstrijden gespeeld kunnen worden. De officiële opening zal enkele weken later plaatsvinden, op zaterdag 23 september wordt er een groot openingsfeest georganiseerd.

De meeste sportteams van Conventus zullen vanwege de renovatie hun seizoen met uitwedstrijden beginnen. Afgelopen weekend werden de eerste oefenwedstrijden al gespeeld, waarna op zaterdag 2 september de eerste competitiewedstrijden op de planning staan.

Lijkt het je ook leuk om bij sv Conventus te hand- of korfballen? De sportteams van de Zwijndrechtse vereniging zijn nog op zoek naar versterking! Voor alle informatie, ga naar www.svconventus.nl.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.