Servicedienst Drechtsteden gaat nota's digitaal versturen

18 oktober 2016
Servicedienst Drechtsteden gaat nota's digitaal versturen

DRECHTSTEDEN - Op 14 oktober 2016 viel bij zo'n 12.000 inwoners en bedrijven in de Drechtsteden een brief op de deurmat met de vraag om een (juist) e-mailadres door te geven.

Het Servicecentrum Drechtsteden verzorgt voor zes gemeentes en diverse aangesloten klantorganisaties onder andere het versturen van nota's en aanslagen. Het streven is om dit digitaal te gaan doen. Hiermee besparen ze papier en geld.

Belanghebbenden kunnen met een bijgesloten antwoordkaart en -enveloppe het verzoek retourneren. Ook kunnen zij dit doen via de website www.wineenballonvlucht.nl. Inwoners en bedrijven die de oproep snel beantwoorden, maken daarbij kans op een ballonvlucht voor twee personen of één van de twintig prachtige boeken over de Drechtsteden.

Meer informatie
Service Centrum Drechtsteden heeft de meest gestelde vragen en antwoorden voor u in een overzicht gezet. Heeft u een andere vraag over deze actie of digitale nota's? Neem dan contact op met het Servicecentrum Drechtsteden via ons e-mailadres minderpapier@drechtsteden.nl of telefoonnummer 078-770 8012.

Gerelateerde wijken:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.