Veel belangstelling voor openingsfeest Forward Grace

02 september 2017

ZWIJNDRECHT - Op 2 september vond de officiële opening plaats van de Christelijke Gemeente Forward Grace in haar nieuwe gebouw aan de Walraven van Hallstraat 2.

Sinds zondag 2 juli houdt zij hier haar diensten, maar moest de ruimte nog flink worden aangepakt. In de zomer is het gebouw dan ook fraai opgeknapt, wat de bezoekers vandaag konden zien. Er waren ook veel geïnteresseerden uit de buurt die een kijkje namen.


Danny Dane heet alle belangstellenden welkom tijdens de opening.

Met de opening waren er diverse activiteiten, zoals een buurtbarbecue, kinderspelen, een rommelmarkt voor kinderen, er was een luchtkussen en er waren diverse optredens.
Om 16.00 uur gingen er tientallen ballonnen de lucht in tijdens de ballonnenwedstrijd.

Foto's: Hans Huisman

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.