O&O actie: 'Een tientje voor een vriendje'

04 september 2017 door Hennie van der Zouw
O&O actie: 'Een tientje voor een vriendje'

ZWIJNDRECHT - Een voordeeltje voor leden van O&O. Door een grote reshuffle  binnen een deel van recreantafdelingen turnen, dans  en gymnastiek van  O&O – Zwijndrecht, is er bij alle recreantenafdeling ruimte ontstaan om nieuwe leden te kunnen plaatsen.

Als een “dankjewel” voor de flexibele inzet van de huidige leden biedt de vereniging haar eigen leden – van jong tot oud - een tientje voor elk aangebracht nieuw lid. De actie “een tientje voor een vriendje” geldt voor leden die zelf reeds minimaal een half jaar lid zijn.

Ieder nieuw lid heeft ook een voordeel; de gehele maand september is namelijk gratis! Kom snel naar een van onze locaties waar de lessen worden verzorgd.

Kijk op: www.o-en-o-zwijndrecht.nl voor het vernieuwde rooster. Nadere info is ook te verkrijgen bij het secretariaat Nel Korman, tel. 078-6194230.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.