Ron Stevense krijgt Zwijndrechtse Heugel

11 september 2017 door Hennie van der Zouw

ZWIJNDRECHT - Tijdens de officiële opening van het vernieuwde Weetpunt  op zaterdag 2 september werd Ron Stevense onderscheiden met  de Zwijndrechtse Erespeld 'De Heugel'.

Hij kreeg de erespeld  opgespeld door locoburgemeester Jacqueline van Dongen. Ron heeft tijdens zijn 15 jarige bestuursfunctie  bij de Stichting de werkgroep 'Flora en Fauna Zwijndrechtse Waard' opgezet en hij is voorzitter van deze club. Verder houdt Ron  zich ook  actief bezig met de onderhoudsploeg in de 'Hoge Nesse Polder'.

Fotobijschrift: Ron Stevense wordt toegesproken door locoburgemeester Jacqueline van Dongen.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.