ZVV Pelikaan gaat voor een voetbalkooi met de Grote Clubactie

11 september 2017 door Hennie van der Zouw
ZVV Pelikaan gaat voor een voetbalkooi met de Grote Clubactie

ZWIJNDRECHT - Leden van ZVV Pelikaan starten op zaterdag 16 september met de lotenverkoop van de Grote Clubactie. Met de Grote Clubactie kunnen verenigingen extra inkomsten realiseren. Inkomsten die voor ZVV Pelikaan niet in de clubkas belanden, maar aan een specifiek doel zullen worden besteed:

Een verbeterde entree die letterlijk en figuurlijk kleur geeft aan het complex, waaronder een voetbalkooi. Dit komt niet alleen de uitstraling ten goede, ook het aanbod van de vereniging zal hiermee verder worden uitgebreid. De voetbalkooi biedt mogelijkheden voor tal van activiteiten, interne competities en walking football.

Mensen die loten kopen maken kans op mooie prijzen. Daarnaast worden eveneens de best verkopende (jeugd)leden beloond voor hun inzet. Wekelijks wordt er via social media en de website van ZVV Pelikaan verslag gedaan van de Grote Clubactie.

Foto uit archief.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.